Millie Bobby Brown over hoe haar verliefdheid op Jake Bongiovi ervoor zorgde dat ze wilde trouwen (2024)

Millie Bobby Brown, de actrice die het grote publiek voor het eerst ontmoette toen ze 12 jaar oud was in het eerste seizoen van Stranger Things, is nu 19 jaar oud (!) en heeft al jaren een relatie met nu-verloofde Jake Bongiovi. Op 11 april 2023 liet het stel in twee aankondigingsposts op Instagram doorschemeren dat ze nu verloofd zijn voordat het nieuws later werd bevestigd:

Het paar werd voor het eerst met elkaar verbonden in juni 2021, nadat ze hand in hand waren gezien in New York City. Ze droegen destijds allebei een mondkapje en Bongiovi droeg de hond van Brown, een poedel genaamd Winnie, in een draagtas. Brown reist met Winnie om haar angst te verlichten terwijl ze reist.

'Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik echt hevige paniekaanvallen, echt hevige angstgevoelens, en ik worstelde er heel erg mee', zei ze in een aflevering van Bright Minded van Miley Cyrus. 'En op een dag was ik gewoon aan het praten, en ik dacht: Misschien moet ik een therapiehond nemen, weet je, iets om me te troosten als ik echt gestrest ben.'

Door de jaren heen is Brown in verband gebracht met YouTube-ster en muzikant Jacob Sartorius en Romeo Beckham, de zoon van Victoria en David.

Sinds die begindagen zijn ze behoorlijk openbaar geworden over hun relatie. Maar Bongiovi, zo blijkt, is net als Brown gewend aan de schijnwerpers. Bongiovi, geboren Jacob Hurley Bongiovi, is een van de vier kinderen van Jon Bon Jovi.

Je hebt hem misschien op foto's gezien met zijn vader en de rest van de familie, maar hier is wat je moet weten over hem en zijn relatie met Brown.

Alles wat je wil weten over Jake Bongiovi, de verloofde van Millie Bobby Brown

​Hij is 21 jaar oud

Bongiovi werd volgens een Facebook-fangroep voor zijn vader in mei 2002 geboren. Hij is de jongste van zijn drie broers en zussen, waaronder Romeo, Stephanie en Jesse.

Dit is Jesse

Zijn moeder is Dorothea Hurley

Bongiovi’s ouders zijn sinds april 1989 getrouwd, maar hebben al langer een romance. Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school.

'Wederzijds respect', vertelde Jon vorig jaar aan People over wat hun relatie heeft geholpen. 'Samen zijn opgegroeid en samen zijn gegroeid. En we vinden elkaar echt leuk. Wij willen bij elkaar in de buurt zijn.'

Dorothea zei: 'Ik heb altijd gezegd dat ik ook goed was in het ontdekken van potentieel. Ik heb een gave.'

Jon vervolgde: 'We werken er hard aan, maar we genieten van elkaar en we zijn nooit gevallen voor de attributen van wat beroemdheden kunnen doen. We zijn er door de jaren heen getuige van geweest dat dit gebeurde bij mensen die dicht bij ons stonden en mensen die we van ver kenden. Het is gewoon wat ik doe, het is niet wie ik ben. Ik schrijf liedjes. Ik ben er toevallig heel goed in om ze uit te voeren. Dat is het.'

Hij was een atleet op de middelbare school in Brooklyn

Bongiovi ging naar de Poly Prep Country Day School en speelde voetbal. Hij staat op de selectie als Poly Prep 'Blue Devil' voor het schooljaar 2019-2020.

Hij noemt Millie Bobby Brown zijn BFF

'bff <3', schreef hij.

Het lijkt erop dat ze duidelijk al meer dan vrienden waren.

Hij is bevriend met haar vrienden

Millie Bobby Brown's andere beste vriend is Stranger Things-co-ster Noah Schnapp, die deze zomer met het stel een Harry Styles-concert bijwoonde. Scnhapp deelde enkele foto's van hem en Bongiovi terwijl ze in het stadion waren met Styles op de achtergrond.

Brown deelde ook een foto van de avond waarop zij en Bongiovi een romantisch moment deelden.

Hoe hebben Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi elkaar ontmoet?

In een interview waarin Netflix's Enola Holmes 2 werd gepromoot, ontdekte Brown dat een van de meest gegooglede zoekopdrachten onder haar naam is 'hoe hebben Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi elkaar ontmoet.'

'We hebben elkaar ontmoet op Instagram en we waren een tijdje vrienden, en wat kan ik dan zeggen?' zei ze.

Ze hebben hun rode loperdebuut gemaakt

Ze verschenen voor het eerst samen op de rode loper tijdens de EE British Academy Film Awards 2022 in de Royal Albert Hall in maart.

Millie Bobby Brown over hoe haar verliefdheid op Jake Bongiovi ervoor zorgde dat ze wilde trouwen (6)

En in mei was Bongiovi de date van Brown bij de première van het laatste seizoen van Stranger Things.

Millie Bobby Brown over hoe haar verliefdheid op Jake Bongiovi ervoor zorgde dat ze wilde trouwen (7)

Hij vergezelde haar ook naar de première van Enola Holmes 2.

Millie Bobby Brown over hoe haar verliefdheid op Jake Bongiovi ervoor zorgde dat ze wilde trouwen (8)

Ze waren samen voor Thanksgiving 2022 en versierden samen een kerstboom

Bongiovi vertelde dat hij Brown erg dankbaar was tijdens Thanksgiving.

En diezelfde maand leken ze samen een gedeelde kerstboom te versieren, terwijl ze een clip op 'All I Want For Christmas Is You' plaatsten, terwijl ze bijpassende Disney-pyjama's droegen. Het leek alsof er aan de boom ook bijpassende 'M' en 'J' ornamenten zaten.

Het stel vierde samen Kerst in 2022

Op 22 december 2022 liet Brown haar vriend zien op Instagram Stories en deelde een foto van haar die hem op de wang kuste terwijl Taylor Swift's 'Maroon' op de achtergrond speelde.

'Ik heb jou gekozen!' ondertitelde ze het bericht. In een tweede zwart-witvideo zingt Bongiovi karaoke op Mulans 'I'll Make a Man Out of You'.

'Disney-liedjes? Sleutel tot mijn hart', schreef Brown. Eerder deze maand deelde ze een foto op haar tijdlijn waarop ze samen genoten van een mooie dag op een zandstrand, knuffelend in hun zwemkleding.

'sunny one, so true, i love you', schreef ze.

Bongiovi deelde zijn POV van dezelfde reis, waarin hij en Brown hand in hand over het strand lopen.

Millie Bobby Brown heeft gezegd dat hij haar 'partner voor het leven' is

Om haar 2022 te vieren, deelde Brown een carrousel van foto’s van de afgelopen twaalf maanden, waarin ze zei dat ze 'eindeloos verliefd was op het jaar' dat ze had. De foto's bevatten een aantal foto's van Brown met haar huisdieren, haar vrienden, op reis en op de set. En er stonden een flink aantal foto's van haar vriend in.

Op één foto was een strook fotohokjes te zien waarop ze elkaar kussen, op een andere foto zien ze elkaar in de auto en op één foto lijkt het alsof hij haar bij een kerstboom vastpakt en zij doet alsof ze verrast is.

In de rest van het bijschrift zei Brown dat ze 'dankbaar was voor mijn vrienden, familie, ezel (bernard), mijn hondjes, de tanden van mijn puppy en mijn partner voor het leven.'

Ze voegde eraan toe: 'Op een nieuw jaar met jou en de geweldige mensen en dieren om ons heen, laten we het opnieuw doen, maar dan beter!'

'Je jaar schat houdt zoveel van je', reageerde Bongiovi op de post en voegde een emoji met een rood hart toe.

Jake Bongiovi vierde Millie Bobby Browns 19e verjaardag met een liefdevol Instagram-eerbetoon in februari 2023

Bongiovi gaf het publiek een intiem kijkje in hun liefdesverhaal toen hij een Instagram-post deelde ter ere van Browns 19e verjaardag. 'Nog een jaar rond de zon samen, gelukkig 19e voor het meisje van mijn dromen', schreef hij. 'Ik hou meer van je dan woorden kunnen beschrijven. Alles aan jou is tot in de kern goudkleurig ❤️'

Het paar werd ook gefotografeerd terwijl ze haar verjaardag samen vierden op zondag 19 februari in het Tao-restaurant in Los Angeles.

Een maand later, op vrijdag 24 maart, werden ze gezien in Londen in de ledenclub en hotel Chiltern Firehouse. Brown droeg een flared broek met zebraprint van Alessandra Rich, gecombineerd met een witte top en een groot zwart jasje met gewatteerde voering. Haar haar was in een knotje naar achteren gekamd en aan haar voeten droeg ze hakken met bandjes en een witte pedicure.

Bongiovi droeg een grote witte button-down met de kraag open waardoor een ketting zichtbaar was, en een wijde jeans in lichte wassing met witte sneakers.

Bongiovi en Brown maakten hun verloving in april 2023 bekend

Brown en Bongiovi brachten op de ochtend van 11 april verrassend nieuws naar buiten. Beiden deelden foto's waarop ze samen poseerden, Brown in een witte kanten bruidsjurk. Ze pronkte met een diamanten ring aan haar linkerringvinger en onderschreef haar Instagram met een tekst van Taylor Swift: 'I've loved you three summers now, honey, I want 'em all 🤍'

Bongiovi plaatste tegelijkertijd zijn eigen Instagram-post met de ondertitel 'Forever 🤍'. Geen van beiden zeiden expliciet dat ze verloofd waren, maar fans vatten de berichten op als hints van een aankondiging.

Bongiovi's vader, Jon Bon Jovi, gaf commentaar op de verloving van het jonge stel terwijl hij met Andy Cohen sprak tijdens zijn SiriusXM-show. Bon Jovi trouwde met zijn middelbare schoolliefde Dorothea Hurley, dus hij is geen onbekende als jonge mensen een verloving aangaan.

'Dus jullie waren samen toen jullie jong waren', vroeg Cohen aan zijn gast. 'Als je bijna 21-jarige zegt: "Ik ga verloven", maak je je dan zorgen dat ze te jong zijn, of omdat je zo jong was toen je bij Dorothea was, ondanks dat je niet zo jong verloofd was, maar maak je je als vader zorgen over hoe oud of hoe jong ze zijn?'

'Ik weet niet of leeftijd ertoe doet', antwoordde Bon Jovi. 'Weet je, als je de juiste partner vindt en samen groeit, denk ik dat dat echt mijn advies zou zijn: samen groeien is verstandig. Samen groeien, en dus denk ik dat al mijn kinderen de mensen hebben gevonden met wie ze denken dat ze samen kunnen groeien, en we vinden ze allemaal leuk.'

Millie Bobby Brown wenste Bongiovi een gelukkige 21e verjaardag in een Instagram-post op 7 mei 2023

Brown deelde een klein kijkje in haar leven met haar verloofde en gevoelens voor hem in een verjaardagspost die ze deelde ter gelegenheid van Jake Bongiovi's 21e verjaardag. 'Dit vat ons samen', ondertitelde ze een carrousel van foto’s waarop ze elkaars hand vasthielden. 'In gelukzaligheid, samen ontdekken. Ik houd voor eeuwig je hand vast. gelukkige verjaardag verloofde. Ik hou van je❤️'

Het koppel genoot in mei 2023 van een verlovingsfeest

Brown en Bongiovi werden gevierd op een verlovingsfeest, en Browns haarstylist Pete Burkill deelde een paar foto's waarop het jonge stel voor een stel witte ballonnen staat en een bord met de tekst 'Mr & Mrs Bongiovi'.

Millie koos voor een kanten tweedelig pak van de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli, en Bongiovi droeg voor de gelegenheid een olijfgroen pak.

'Felicitaties voor dit prachtige koppel!' Burkill schreef in het bijschrift.

Zoals veel beroemdheden gingen ze in juni 2023 naar de Eras Tour van Taylor Swift

Brown en Bongiovi werden op vrijdag 30 juni 2023 door fans opgemerkt in Cincinnati, Ohio, voor Swift's show in Paycor Stadium. Ze genoten van de show vanuit hun stoelen in het VIP-gedeelte, hoewel ze vooral aan het dansen en rocken waren op de muziek. Brown was gekleed in roze en schilderde een glinsterend roze hart om haar oog, net als op de cover van het Lovers-album van de zangeres uit 2019.

Ze delen foto's om de zomer van 2023 te vieren

Op vrijdag 4 augustus deelde Brown een sexy spiegelselfie met Bongiovi in een gele narcisjurk. De jurk met spaghettibandjes had een ronde halslijn en werd geaccentueerd door een strook stof die van één schouder viel. Brown had haar haar losjes opgestoken met lokken rond haar gezicht en een gouden hanger maakte de look compleet.

Bongiovi stond achter haar met zijn arm om haar middel en droeg een overhemd met knoopsluiting en een ketting. Hij maakte de foto terwijl ze in de spiegel keek. In het onderschrift schreef Brown: 'i stan jake bongiovi.'

Een dag eerder deelde Bongiovi een foto van zichzelf terwijl hij Brown omhelsde op een parkeerplaats zonder bijschrift, hoewel haar Stranger Things-co-ster Noah Schnapp opmerkte: 'Photo creds.'

Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi zijn begonnen met het plannen van hun huwelijk

In een interview met The Sunday Times deelde Brown details van het aanzoek en de huwelijksplanning, waarbij ze zei dat Bongiovi een aanzoek deed met een ring die toebehoorde aan Browns moeder Kelly.

'Ik heb altijd van die ring gehouden, hij is me altijd bijgebleven, dus gaf ze hem aan Jake', legde ze uit. 'Ze waren onder één hoedje over het hele voorstel. Ik vind het geweldig dat ik altijd een stukje van mijn moeder bij me kan houden.'

Ze vervolgde: 'Ik rende naar mijn moeder en zei: Ik vind hem echt heel leuk! Nadat we elkaar hadden ontmoet, wisten we dat we nooit van elkaars zijde wilden wijken. Je kunt niet precies vaststellen waarom, het is gewoon het gevoel te weten dat dit de persoon is met wie je de rest van je tijd wilt doorbrengen. Ik denk dat een groot deel van mijn leven ik te veel nadenk. Het enige dat voor mij duidelijk was, was hij. Ik hoefde dus niet echt veel na te denken.'

Voor haar jurk zei ze dat hij 'de opties afweegt', hoewel het evenement 'niet gaat over wat ik draag.'

Nadat haar werd gevraagd of ze mogelijk haar naam zou veranderen in Millie Bobby Brown Bongiovi of Millie Bobby Brownovi, lachte Brown en zei: 'Ik denk absoluut niet dat dat het is. We voeren die gesprekken wel en ze zijn belangrijk voor mij.'

In augustus zei Brown tijdens een gesprek met Women's Wear Daily dat ze wilde dat het huwelijk 'low-key' zou zijn, maar dat ze niet te veel details wilde delen.

'Ik kan zeggen dat de planning begonnen is', zei ze. 'Het is zo leuk. En het is zo'n opwindende tijd in mijn leven... Het voelt gewoon onnatuurlijk om daar ieders mening en ogen naar te zien. Daarom vind ik het belangrijk om die dingen – die kleine, kostbare momenten in het leven – heel dicht bij je te houden.'

In de aflevering van de Today-show van vrijdag wilde Brown nog steeds geen trouwdatum bekendmaken, maar zei: 'Het was helemaal niet stressvol voor mij. Jake is zeer betrokken, hij is zeer behulpzaam tijdens het hele proces. Ik heb me er nooit alleen in gevoeld, wat ik wel fijn vind.'

Ze vervolgde: 'Ik dacht: Is dit een goed idee? Maar uiteindelijk is het een heel intieme dag voor ons allebei en we zijn opgewonden.'

Op de vraag of Jon Bon Jovi tijdens de ceremonie zou optreden, zei Brown waarschijnlijk van niet.

'Ik heb het gevoel dat dat hetzelfde is als dat je mij vraagt om een volledig toneelstuk voor iedereen te spelen', grapte Brown. 'Ik denk dat de man een pauze nodig heeft, hij stopt niet. Hij doet altijd tennis of zangles.'

'Hij kan gewoon de vader van de bruidegom zijn!' reageerde host Jenna Bush. 'Precies', zei Brown. 'Dat zou wild zijn... Ik weet niet of hij alleen daartoe in staat zal zijn.'

Millie Bobby Brown sprak over verliefd worden op Bongiovi en de geuitte kritiek over het zo jong trouwen in haar Glamour-interview van oktober 2023

Brown vertelde over haar liefdesverhaal met Bongiovi aan Glamour en hoe het feit dat ze bij hem was ervoor zorgde dat ze wilde trouwen, iets waar ze als kind niet zo in geïnteresseerd was geweest.

Voordat ze met hem uitging: 'Ik denk dat ik zo bang was om een sterke vrouw te zijn in een relatie', zei ze vooraf, eraan toevoegend dat ze de indruk had dat ze niet te veel ruimte in beslag moest nemen.

'Toen ik Jake ontmoette, had ik het gevoel dat ik luidruchtig kon zijn', zei ze. 'Hij omarmde dat en moedigde dat aan. En ik werd verliefd op mezelf terwijl ik bij hem was.'

Ze haalde een cruciaal gesprek aan dat ze hadden: 'Ik dacht: Waarom hou je van mij? En toen somde hij al deze dingen op die ik haatte aan mezelf. Ik had zoiets van: Zie je het goede in die dingen? En hij zei: "Natuurlijk zie ik dat." Dat zijn dingen die ik nu leuk vind aan mezelf. Hij was een heel groot deel van mij, dat ik van mezelf hield en een vrouw werd. Het was zoiets als: Wauw, ik hou echt van deze persoon omdat hij me toestaat van mezelf te houden.'

'Hij is zo aardig', vervolgde ze. 'En zijn hart is gewoon liefdevol, geweldig en slim.'

Hij veranderde ook haar kijk op het huwelijk. 'Mijn droom was om een baby te krijgen', zei ze. 'Ik wilde de vrouw zijn die mijn moeder voor mij is, en ik wilde de vrouw zijn die mijn grootmoeder voor mij was. Dus dat was nooit mijn bedoeling om echtgenote te worden. Maar nadat ik Jake had ontmoet en zag: Oh, ik hoef niet deze stereotiepe vrouw voor hem te zijn. Hij wil ook niet dat ik zo ben. Hij wil dat ik mijn ding ga doen en mijn leven leid, en daarbij zal hij mijn hand vasthouden.' Ik dacht: 'O, ik wil dit echt.'

Wat betreft de kritiek dat ze te jong is, zei Brown dat ze op haar intuïtie vertrouwt met betrekking tot haar juiste timing. 'Het is alsof ik weet dat ik deze film nu moet maken. Ik weet dat ik dit boek nu moet schrijven. Ik weet dat ik dit nu moet doen', zei ze. 'Het is niet, omdat ik het niet binnen tien jaar kan doen; Natuurlijk kan ik het over tien jaar doen. Maar waarom, als ik weet dat het nu gaat werken? Net zoals Florence [haar schoonheidslijn] er over tien jaar zal zijn. Over tien jaar kun je mijn film op tv zien. En ik weet dat het goed komt met Jake en mij.'

Millie Bobby Brown over hoe haar verliefdheid op Jake Bongiovi ervoor zorgde dat ze wilde trouwen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6144

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.